Veganske oplevelser & opskrifter

Veganske Restauranter i New York

Veganske Restauranter i New York

det sidste billedet lånte jeg på Pinterrest.

Her er en lille guid med vegan madsteder fra da jeg var i New York med min søster og hendes kæreste!

Det første billed er fra Eat By Chloe! super hyggeligt at tage hen efter min mening. de har ikke kun vegan burger men også salater vegan mac and cheese og veganske kager. godt sted at tage hen for en frokost.
Priserne var gode efter standarterne. Det er en kæde så de ligger flere steder rundt i New York og faktisk også i London!
Her er et link til hvor i kan finde dem lige HER

Andet billedet er fra et lille hyggeligt mexicaner sted i Brooklyn, hvor vi boede.
Som det ses på billedet fik vi veganske tacos, hvis der er noget jeg elsker er det tacos så jeg havde virkelig glædet mig til dette måltid!
De havde nogen stykker som veganske og jeg valgte 3 af dem, de var gode, dog synes jeg at de var lidt for store med alt for meget fyld, efter min smag, jeg mere til lidt mindre fyld men med en masse dejlige smagsoplevelser! men priserne var gode.
Her kan i læse lidt mere om stedet HER og se hvilke veganske tacos de eller har!

Tredje billedet er fra et andet lille sted også i Brooklyn, i området Williamsburg.
Lidt sjovt sted efter min meningen da de havde mange forskellige retter! både veganske retter og retter med kød, men det var nu meget hyggeligt og ret billigt.
Min søster og jeg tog en vegansk salat hver og da vi så de havde vegansk sushi måtte vi bare prøve det! dem glædet jeg virkelig til, synes virkelig det er svært at finde vegan sushi! men dem kunne jeg godt vænne mig til!  så det kan jeg klart anbefalde at prøve hvis du er i Williamsburg  😀
Her kan i læse lidt mere om stedet HER og se hvilke veganske retter de eller har!

Det sidste billedet er fra den berømte instagram venlige cafe/restaurant The Butchers Daughter! (billedet har taget på pinterrest da jeg desværre havde glemt mit kamera)
Jeg havde virkelig set frem til at prøve det her sted, havde hørt så meget godt om det, set en masse billeder derfra ( ud fra dem var jeg egentlig bare solgt! ) da vi gik forbi det dagen før var der et hav af mennesker! heldigvis kom jeg da der ikke var så mange mennesker dagen efter ved en 12 tiden.
Maden var super god! jeg fik en avo sandwish med fake/vegan bacon og en mango shake, tror aldrig jeg har fået en så lækker og simpel sandwish før, dog må jeg indrømme at det måske var lidt mere i den dyre ende, jeg betalte næsten 200 kr. og det ved jeg ikke helt om det var det hver! Men det er klart et sted, jeg synes man skal prøve at tage hen, for det smager sgu meget godt og du kan få en masse flotte instagram billeder derfra! 😀
Du kan finde mere info om stedet lige HER de ligger flere steder rundt i USA!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *