Veganske oplevelser & opskrifter

Veganske blomkålsuppe med østershatte og solsikkekerne!

Veganske blomkålsuppe med østershatte og solsikkekerne!



Vegansk blomkålsuppe med østershatte og ristede solsikkekerne

Hvis i har fulgt med i min instagram profil Veganeriet,
har i kunne se at vi har valgt at bestille måltidskasserne fra Årstiderne, vi havde hørt en masse gode ting om dem og tænkte at nu skulle det være.
Vi er jo stadig lidt nye på veganer fronten ( vi startede på det start november i 2017 )
Nogen gange synes jeg godt det kan være lidt svært at finde på nye retter at spise, så det er ofte bare blevet til thai mad med en masse grønsagde med nudler eller vegansk grønsagspizza, det smager jo godt, men nogen gange bliver det lidt kedeligt i længden 😀
Nå men tilbage til vores nye veganske måltidskasse fra Årstiderne, vi fik vores første i søndags, og var virkelig spændte på at få den, og få den pakket op, alt i den var bare så frisk og lækkert med en masse skønne farver.

Første ret stod som sagt på blomkålsuppe med østerhatte og solsikkekerne, virkelig nem og lækker vegansk suppe jeg kan anbefalde andre om at lave! det tog ca.35-40 minutter at lave. I kassen får man også opskrift med så man ved, hvordan man skal lave det, de har gjort det meget nemt læse det, ved at dele den op i trin for trin.
Det eneste der er i er

Suppen 
1 Blomkål
1 Løg
2 stykker Hvidløg
Grøntsagsbouillon

Topping
Solsikkekerne
Østershatte

Fremgangs måde
Du skære blomkålen ud i små buketter hvor du derefter bruner det af i en gryde med lidt olie, når du har ladet det brune af i små 5 minutter tilføjer du løg og hvidløget i gryden grovhakket, efter små 3-4 minutter tilføjer du vand til gryden til blomkålen næsten er dækket, lad det stå i ca.15 minutter, imens starte du en pande op hvor du først bruner dine solsikkekerne af først og derefter skære du østerhattene i små mundrette stykker og streger på panden.
Efter du har gjort det passer det ca. med de 15 minutter blomkålen har kogt, så er det bare igang med at blende det du har i gryden og så er suppen egentlig færdig!
Så servere du det bare i nogen skåle hvor du drysser østershatte og solsikkekerne på til sidst 😀



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *