Veganske oplevelser & opskrifter

Thaimad på vegansk måde

Thaimad på vegansk måde

Så er der ny vegansk ret fra måltidskassen fra Årstiderne!
Denne opskrift rejser vi til de lidt varmere lande, den stod nemlig den stod nemlig på vegansk thai mad med peanut butter sovs!
Vi tilføjede selv lidt tofu til den da vi synes det passer ret godt ind i retten.
Virkelig nem vegansk opskrift som ikke tager særlig lang tid.

Ingredienser
1 Broccoli
Grønne bønner
Forårsløg
1 Chili
Nudler
Sesam frø
Hvidløg
Tofu

Fremgangsmode
Du starter med at gøre alle dine grøntssager klar til brug. skyller og skære din broccoli i buketter og skæller stilken da den godt kan være lidt sej at tykke i, derefter kan du begynde at skære resten af grøntssager ud.
Sæt derefter vand over til dine nudler, kig på bakken, hvor lang tid de skal have. Mens nudlerne koger kan du sætte en pande over til dine grøntsager og tofuen, jeg brugte kokosolie. start med dit broccoli derefter kan du tilføje resten af dine grøntssager og tofuen.
Mens det står og passer sig selv lidt kan du begynde at, lave dine peanutbutter dressing. (den er så ikke efter Årstiderne)
du tager 2 store gode spsk fulde med peanutbutter i en skål, hvor du tilføjer noget kokosmælk til, blander det godt sammen til den bliver en type sovs du godt kan lide! jeg tilføjer derefter lidt sød chilisovs, carry og lidt salt til den.
Når dine nudler har fået nok, tager du vandet fra og blander din peanutdressing til nudlerne,
og blander det godt sammen og smider det over på panden, sammen med de andre grøntssager.
Lad det stå lidt på panden i et par minutter.

Så er der klar til servering! Drys derefter dine sesamfrø hen over maden når den er færdig. 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *